HET BEGINT MET EEN STERK IDEE

Links zie je Harry Kerklaan. Rechts Richard de Groot. Wij werken al sinds 2003 samen als Concept Brigade. Wij ontwikkelen communicatie-ideeën.

Waar waren we de laatste tijd druk mee? Een greep hieruit: we ontwikkelden de communicatie-campagne voor een crowdfundingsactie van een museum. We schreven scripts voor diverse animatiefilms plus de teksten voor de website van een nieuw reclamebureau. Daarnaast verzorgden we voor een scholengemeenschap het interactief design plus de vormgeving van de website. Ook ontwikkelden we voor een farmaceutisch bedrijf een nieuw corporate beeld (lekker groot als hero-image op de website) plus de nieuwe corporate regel. Binnenkort te bewonderen op het dak van het pand.

Onze output varieert enorm. Onze manier van werken niet. We krijgen een briefing, stellen de nodige vragen en gaan aan de slag. Opdrachtgevers en werk: het vliegt al jaren alle kanten op. En hoewel media en middelen continu veranderen, blijft het doel van ons werk onveranderd. Communicatie moet kloppen en je doelgroep raken. Dit begint met een sterk idee. En juist daarom moet je ons bellen.

Harry Kerklaan is de copywriter en Richard de Groot de art-director. Alleen behoefte aan copy of art?
Voor Harry bel je 06 – 52 38 39 23. Richard bereik je op 06 – 25 04 52 57.